Meer informatie

Over ons

Hallo Allemaal!

Ik ben Melissa, het gezicht achter Melissa’s Beestenboel. In 2018 heb ik van mijn passie, mijn werk gemaakt en is Melissa’s Beestenboel ontstaan. Al mijn hele leven ben ik gek op dieren en inmiddels is het hier ook een gezellige Beestenboel. Naast onze 3 honden hebben we ook nog konijnen, cavia’s, vogels en kippen.

Mensen zijn zich steeds meer bewust van de kwaliteit van voeding en snacks. We willen allemaal het beste voor onze huisdieren. Tevens vind ik natuurlijke voeding en snacks erg belangrijk voor mijn huisdieren. Ik was eerder altijd op zoek naar producten zonder geur-, kleur-, smaakstoffen of conserveringsmiddelen voor mijn eigen dieren. Naar aanleiding van deze zoektocht, is het idee ontstaan om een webshop te beginnen. Inmiddels heb ik een ruim assortiment natuurlijke snacks. Het assortiment zal steeds verder uitgebreid gaan worden met andere producten. Zo vindt u in mijn webshop momenteel voeding, speelgoed, spellen en andere benodigdheden voor uw hond.

Alle producten worden zorgvuldig uitgezocht en getest door ons eigen testteam.

Ons

TEAM

Het team bestaat naast mij (Melissa) als eigenaar van Melissa’s Beestenboel uit een ervaren testteam van onze drie lieve honden genaamd, Luna, Daisy en Sjenna. 

Voor u

Onze voordelen

Winkelen

Wanneer het u het beste uitkomt, even heerlijk ongestoord winkelen.

Gratis verzenden

Vanaf €50 bestelwaarde gratis verzenden binnen Nederland en vanaf €55,- naar België.

Gratis presentje

Bij elke bestelling ontvangt u een gratis cadeautje van ons.

Snel antwoord

Heeft u vragen? Neem dan contact op via Facebook of de mail!

Melissa's Beestenboel, dierenspeciaalzaak, testteam, Adriaansen, hondenmodel, model, lief hondje, ijsje hond, ijs voor honden, smoof