Verzenden en retourneren

Verzenden en retourneren

De gemiddelde levertijd is 1- 2 werkdagen. Bestellingen die op maandag t/m vrijdag vóór 15.00 uur geplaatst worden, probeer ik altijd dezelfde dag nog te verzenden.
Op zaterdag worden er geen pakketten verzonden. Alle bestellingen die na vrijdag 15.00 uur geplaatst worden, zullen op maandag verzonden worden.
Heeft u een kleine bestelling dat verstuurd kan worden als brievenbuspost? Neem dan contact op voor onze mogelijkheden.

Verzendkosten binnen Nederland:
Tot 20 kilo:
Onder de €50,- is €6,72
Boven de €50,- is gratis
20 tot 40 kilo is €6,72

Verzendkosten voor België:
Tot 20 kilo:
Onder de €55,- is €8,77
Boven de €55,- is gratis
20 tot 40 kilo is €8,77

Elke bestelling is een feestje

Het is feestje om elk bestelling te mogen inpakken! We vinden het geweldig dat u voor ons heeft gekozen of overweegt een bestelling in onze webshop te plaatsen. Daarom geven wij bij elke bestelling een leuk presentje mee voor uw viervoeter.

Retourneren

Het kan voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Vanaf het moment dat uw order bij u is bezorgd, heeft u 14 dagen de tijd om, zonder opgaaf van redenen, producten te retourneren. Het product kan alleen ongebruikt, onbeschadigd en in originele verpakking geretourneerd worden. U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden.

Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening. Wij zullen, wanneer de volledige bestelling retour gestuurd wordt, het factuurbedrag inclusief betaalde verzendkosten binnen 14 dagen aan u terugstorten, mits deze reeds door ons in goede orde retour is ontvangen. Wanneer u een deel van de bestelling terugstuurt, storten wij alleen het aankoopbedrag van de teruggestuurde artikelen terug. Om retouren te vereenvoudigen kunt u gebruik maken van het ‘Modelformulier voor herroeping‘.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor het zoekraken van retourzendingen, wij raden u daarom aan om met track & tracé te verzenden.

Verzenden

Uw bestelling wordt altijd met zorg en aandacht ingepakt, om ervoor te zorgen dat u alles goed ontvangt als de postbode het aflevert. 

De leukste items

In onze webshop vindt u de leukste items voor uw trouwe viervoeter. Van 100% natuurlijke voeding tot de leukste speeltjes van onder andere ZippyPaws!

Retourneren

Wanneer u een bestelling wilt retour sturen naar ons, dient u de volgende gegevens te vermelden op het pakket of bij de track en tracé aanmelding.

Melissa’s Beestenboel
Gebroeders Delhezstraat 17
4651ZW Steenbergen
info@beestenboel.nl